Zakelijk

Zakelijk & Contractvervoer

Bent u als zakenmens ook ervan overtuigd dat tijd kostbaar is? De ene na de andere afspraak, van kantoor naar de beurs, van luchthaven naar het hotel of een keer gezellig een bedrijfsuitje? Taxicentrale Gooi biedt u rust in alle hectiek.Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief, hoogstaand en onderscheidend vervoer.

Taxicentrale Gooi verzorgt zakelijk vervoer in het Gooi en omstreken. Van en naar kantoor, hotel, luchthaven en andere zakelijke bestemmingen voeren wij voor u uit. U kunt van zowel online als telefonisch bij ons reserveren, maar ook als u plotseling ergens heen moet is Taxicentrale Gooi de uitkomst voor uw vervoer. Het is ook mogelijk om concrete afspraken te maken om een passende vervoersoplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk te bieden. Hiermee kunnen dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks voorkomende reizen voor u of uw zakenmensen vastgelegd worden tegen scherpe tarieven.

Dit geldt overigens óók voor hotels, bed & breakfasts, reisbureaus en alle andere organisaties en tussenpartijen die vervoer voor hun klanten en/of gasten geregeld willen hebben.

Onze gediplomeerde chauffeurs verstaan hun vak en zijn:

  • Representatief
  • Discreet
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Meertalig
  • Service-georiënteerd

Ons wagenpark is voorzien van luxueuze Mercedes Benz en Mercedes busjes voor 8 personen. Luxueuze interieurs, comfortabele stoelen met veel beenruimte en alle mogelijke multimedia. Daarnaast bieden wij gratis Wifi hotspots en waterflesjes aan.

Bent u op zoek naar een vervoerder die verstaat wat zaken doen is? Wacht dan geen moment en laat Taxicentrale Gooi uw zaken bevorderen. Neem gerust contact op voor een kennismaking. U bent van harte welkom op ons kantoor en natuurlijk zijn wij ook bereid om bij u langs te komen.

Call Now Button