Over ons

Over Taxicentrale Gooi

Welkom bij Taxicentrale Gooi

Wij zijn een jong en ambitieus taxibedrijf dat is gevestigd in het Gooi. Onze chauffeurs zijn professioneel, ervaren en uiterst behulpzaam.

Ga goed voorbereid de weg op met de services van Taxicentrale Gooi. Bij ons bent u zeker van uw zaak en komt u op de afgesproken tijd aan.

Heeft u een taxi nodig naar een feestje in de buurt, naar een van de luchthavens, het ziekenhuis of naar een (zakelijke) afspraak? Dan staat ons team voor u klaar.

Wij bieden onze diensten aan zowel particulier als zakelijke klanten. Voor onze klanten zijn er verschillende opties beschikbaar, vraag hier naar meer info.

Zoekt u een betrouwbaar taxibedrijf in het Gooi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn werkzaam in onder andere Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Muiderberg, Muiden, Weesp, en Almere.

Ons wagenpark bestaat uit luxe Mercedes-Benz modellen zoals de C, E, V Klasse.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u uw taxi eenvoudig online via onze website reserveren. Binnen een paar klikken is uw taxi gereserveerd en komt uw reservering direct binnen bij ons op de centrale.

Bij ons in de taxi kunt u pinnen, met creditcard of met contant geld afrekenen.

Taxi in het Gooi nodig?

Taxicentrale gooi 24-7 TaxiService

Call Now Button