Taxi Schiphol

Taxicentrale Gooi naar Schiphol

Reserveer uw taxi naar Schiphol gemakkelijk en snel.

Taxicentrale Gooi is dé optie om van het Gooi naar een van de luchthavens te komen. Dagelijks hebben wij tientallen klanten die wij naar de luchthaven brengen.Wilt u het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld hebben? Dan bent u bij Taxicentrale Gooi aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in luchthaven transfers in en rondom Nederland.

Met Taxicentrale Gooi van Schiphol

Zorgeloos reizen

Wij monitoren ten alle tijden uw vlucht. Zodra u vervroegd of vertraagd aankomt passen wij ons schema aan waardoor er altijd iemand voor u zal klaarstaan. Daarbij zal u na de reservering altijd een bevestiging ontvangen en zal de chauffeur altijd contact met u opnemen als hij op u staat te wachten.

Aankomst mogelijkheden

U kunt bij ons uw manier van ophalen kiezen. Wij bieden namelijk twee soorten ophaalmogelijkheden aan:

De chauffeur wacht bij de vertrekhal op u:

  1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
  2. Zodra u bent geland zal de chauffeur contact opnemen d.m.v. een sms bericht of telefonisch en vertelt hij u zijn locatie bij de vertrekhal, het merk, kenteken en kleur van zijn auto;
  3. Indien er problemen zijn met bijvoorbeeld de bagage of het vinden van de chauffeur, kunt u de chauffeur direct bellen. Ook kunt u ons 24/7 bereiken.

Meet & Greet:

  1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
  2. Nadat u bent geland zal de chauffeur bij de gate of het meetingpoint op de luchthaven klaar staan met uw (bedrijfs)naam op een bordje;
  3. Zodra de chauffeur u heeft gevonden zal hij u begeleiden naar de auto.
 De kosten van de Meet & Greet service zijn €15.

De taxiservice Gooi staat voor kwaliteit. Je zal tijdens jouw rit vriendelijk behandeld worden en op de juiste plaats worden afgezet door een uitstekend rijdende chauffeur met kennis van het Gooi. Dus heb je een taxi in de regio het Gooi nodig? Dan is Taxicentrale Gooi jouw beste keus. Ook taxibusjes beschikbaar.

Wij rijden van en naar Schiphol vanuit: Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Soest, Muiderberg, Muiden, Weesp, Hilversumse meent, Kortenhoef, Nederhorst den Berg, Ankeveen, Hilversum. 

Wij zijn altijd bereikbaar

 Taxicentrale Gooi is 24 uur 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. 

Betaalmogelijkheden

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden; ter plekke met contant geld, creditcard of pin. U kunt ook veilig online betalen of op rekening rijden. Indien u op rekening rijdt ontvangt u een maandelijkse of wekelijkse factuur.

Bereken uw ritprijs en boek direct!
Call Now Button