Oud en nieuw

Taxi oud en nieuw

Hoe luid jij het nieuwe jaar het jaar 2023? Met oud en nieuw staat taxicentrale Gooi voor u klaar. Wie graag een nieuwjaarsgroet wil brengen aan familie of vrienden, doet er verstandig aan om met de taxi te reizen. Taxicentrale Gooi zorgt ervoor dat u van deur tot deur vervoerd door een van onze chauffeurs.  Boek online of bel meteen naar +31352340737

 

Taxi oud en nieuw ’t gooi 

Ook rond de jaarwisseling kan je op taxicentrale gooi rekenen als je vervoer in, van of naar ’t gooi nodig hebt. Want wij rijden door wanneer het openbaar vervoer stopt! Je kan je taxi voor oud en nieuw dus gewoon bij ons telefonisch of online bestellen. En daar hoef je niet mee te wachten tot oudjaarsavond. Sterker nog: hoe eerder je boekt, des te beter kunnen wij je vervoer inplannen.

Met oud en nieuw hanteren we de wettelijke meter tarief, sinds oudsher is er veel vraag naar taxi’s in het Gooi tijdens oud en nieuw. Normaal gesproken zijn onze online boekingen goedkoper, maar met de jaarwisseling hanteren we de wettelijke meter prijzen. Zo kan het zijn dat je taxi goedkoper is op een normale dag, dan wanneer je tijdens de jaarwisseling een taxi reserveert. Zo zorgen we ervoor dat we aan ieder een taxi kunnen garanderen!

Vooraf een vaste prijs bij een online boeking

Wanneer je een taxi online reserveert, krijg je altijd een vaste prijs vooraf. Voer in het bestelformulier  van waar naar waar je wil reizen en wanneer.

Namens Taxicentrale Gooi wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar!! 

Call Now Button